برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس
سرخط خبرها

هشدار پلیس به مسافران نوروزی | ۳۰ کیلومتر آخر را جدی بگیرید

  • کد خبر: ۱۰۳۳۹۴
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
هشدار پلیس به مسافران نوروزی | ۳۰ کیلومتر آخر را جدی بگیرید
امسال بازگشت از سفرهای نوروزی با مراسم سیزده بدر نیز همزمان شده و باتوجه به اینکه فردای روز ۱۳ فروردین روز کاری محسوب می‌شود، بسیاری تلاش دارند تا زودتر به شهرهای خود بازگردند. موضوعی که سرپرست پلیس راه کشور نسبت به آن هشدار داده و از رانندگان خواسته که تا زمان رسیدن به مقصد با دقت و توجه کافی رانندگی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ سیاوش محبی به بازگشت مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت:‌ همه ساله با پایان تعطیلات مسافران نوروزی نیز به شهرهای خود باز می‌گردند، امسال روز طبیعت مصادف با روز شنبه شده و از این رو با توجه به اینکه از فردای این روز، کار رسمی ادارات و صنوف آغاز می‌شود، بسیاری در تلاش خواهند بود تا زودتر به مقصد رسیده تا نخستین روز کاری خود در سال جدید با انرژی بیشتری آغاز کند. این درحالیست که در برخی از تعطیلات نوروزی در سال‌های گذشته، زمان پایان تعطیلات در روزهای پایانی هفته قرار داشته و همین موضوع سبب توزیع زمان بازگشت مسافران از سفر می‌شد. 

وی ادامه داد:‌ در این شرایط ما به آن دسته از مسافرانی که امکان تاخیر در بازگشت را دارند، توصیه می‌کنیم که مثلا در تاریخ ۱۴ فروردین به سمت شهرهای خود حرکت کنند. یا اینکه مسافران زمان سفر خود را مدیریت کرده و زمان بازگشت را حتما به سیزدهم فروردین ماه موکول نکنند و زودتر برگردند تا با ترافیک مواجه نشوند.

محبی به ۳۰ کیلومتری شهرها نیز اشاره کرد و گفت:‌ بارها نسبت به وقوع تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها هشدار داده شده است. آمارها نشان می‌دهد که در طرح نوروزی سال ۱۴۰۰ معادل ۵۷.۵ درصد از تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ داده و این یک زنگ خطر جدی است، چرا که این موضوع نشان می‌دهد که راننده با خیال اینکه دیگر به مقصد نزدیک شده بدون توجه به شرایط جسمی و خستگی و ... مسیر خود را ادامه داده است. از این رو تاکید می‌کنیم که رانندگان حتما خواب و استراحت کافی را جدی بگیرند و با این تصور که دیگر به مقصد نزدیک شده‌اند، به رانندگی در شرایط خستگی و خواب آلودگی ادامه ندهند.

وی ادامه داد:‌ این نگرانی در روز سیزده بدر کمی تشدید هم می‌شود چرا که بسیاری از خانواده‌ها در این روز به تفرجگاه‌های حاشیه شهرها می‌روند که عمدتا در همین حریم ۳۰ کیلومتری از شهرها قرار دارد، از این رو لازم است افزایش توجه و تمرکز در محدود ۳۰ کیلومتری شهرها در روزهای پایانی تعطیلات و مخصوصا سیزده بدر نیز مورد توجه جدی رانندگان قرار بگیرد. 

محبی افزود:‌ در روز سیزده بدر نیز  شهروندان باید توجه داشته باشند که سوارکردن مسافر در قسمت بار وانت‌بار و کامیون‌ها ممنوع است، این موضوع بسیار خطرناک بوده و می‌تواند خسارات جبران ناپذیر زیادی را به دنبال داشته باشد. 

سرپرست پلیس راه کشور با بیان اینکه ترافیک در برخی از محور های مواصلاتی کشور به خصوص در روزهای پایانی تعطیلات و بازگشت از سفر موجب خستگی و عدم تمرکز رانندگان می‌شود، گفت:‌ رانندگان باید چاره‌ای برای این مهم اندیشیده و با توجه و تمرکز کافی تا رسیدن به مقصد به رانندگی خود ادامه دهند و هرگز با این گمان که دیگر به مقصد نزدیک شده‌اند در شرایط خستگی و خواب آلودگی به مسیر خود ادامه ندهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->